Iskaffetta

Hej min kaka!(ocksa, du far ursakta pricklosheten, jag har skickat hem dattan med kamelerna)
Jevlars du vad jag ar sliten nu! Kom tillbaka fran Gampians typ nyss (aja nagra timmar sen) dar vi har klattrat i berg och trakaserat kangurur och spelat pingis.

En halvtimme innan enda bussen gick till melbourne skulle vi kaka lunch pa svinpitoreska Black Panther Cafe i Halls Gap. Sa dar sitter jag i godan ro och snuttar pa en iskaffe och laser bok over kanten pa glaset. Mmh iskaffe, ska jag borja gora nar jag kommer hem, tanker jag och da kommer servitoren med vara mackor. Och sa pa nagon vanster lyckas jag liksom glomma att jag har en bok i handerna, och aven att jag har ett glas kaffe framfor mig. Sa jag liksom sopar ner det nastan fulla glaset nar jag ska ta emot mackan. Slow motion-kaskad av en himmlans massa kall mjolk rak ner i knaet. Men jag fick en ny iskaffe sen iaf. Sa det var ju bra.

Sen akte vi tva av tidernas langsta bussresor hem till Melbourne for tagen gick inte (Det var for varmt. 40 grader, hur ofta hander inte det har? Det ar samma grej som i skane nar det snoar sa det knappt lagger sig och det blir stor kalabalik och stahej.) Nar vi kom hem gick vi och at och sen var vi tvugna att ga a boka hotel i bangkok omedelbums, sa jag har inte duschat an.

Sa nu sitter jag har och luktar mattelarare (faktiskt, gammalt kaffe och svett. Men jag skamms inte, det ar forsta gangen. Man far en gratis.) och forsokoker youtuba over oljudet fran ca 15 datorer med Left 4 Dead upskruvat till max (ingen har tankt pa horlurar) och tillhorande 15 spelares vralande pa kinesiska blandat med enstaka engelska uttryck (Whut da faaaaaak?!! och Faakin heeeeell!! och aven Come ooon, baby!! av nangon anledning) Gar halvbra men jag foksoker bli trott pa de latarna som jag inte lyckades fa ner till podden, mest den har. Har du tankt pa att Frej later exakt som lillJens? Jag tanker nastan att de ar samma person!

Massa Kram min krem!
Jag hoppas du styrketranar doktit sa jag kan hoppa upp i din famn nar jag kommer hem!

Syltkorv

Gabbi har äntligen hittat något att göra på dagarna. Lösningen är apspelet eller bloons som det egentligen heter. Spelet existerar till iPhone och går ut på att poppa ballonger med pilar som apan (vilken man styr) kastar. Helt fantastiskt är det!
På bilden ovanför ses apan in action!

RSS 2.0