Star-struck!

..där säljs tjock varm choklad och yppelig chai! Det ända dåliga är den fåniga loggan.
San Churro, Chocolateria-kedja.


Min kära Skidder, jag önskar att du var här. Nu är ju du mer av det salta slaget men jag tror ändå du hade kunnat uppskatta min favorit San Churro. Ena anledningen är deras varma choklad, milkshake och helt sjuka chailatte som hade fått Espressohouse att skämmas!

Kändis+Barn


Andra anledningen är Katie Holmes som av någon anledning var på San Churro i stKilda vid 8 på kvällen igår. Theo spottade henne direkt, jag kännde bara igen henne på barnet, måste jag erkänna. När jag tog mig en närmare titt (gick och hämtade vatten, sjukt diskret var jag) kunde jag fastställa att det var hon. Litt pinligt, för jag brukar inte vara så lättimponerad men lite star-struck blev jag allt. Nu ska vi bara se om vi kan få en titt på Tompa också!

I övrigt har det varit lite kaotiskt sen sist jag skrev, jag har gått min första vecka på rmit, där av den sjukt söliga uppdateringen av bloggen. My apologies! Jag ska skärpa mig nu när första veckan av "fan jag kommer inte hitta några kompisar"-ångest, kursmeck och hemlängtan har laggt sig.

En annan sak som definitivt har präglat veckan är en jevla massa yrt virrande i korridorerna på rmit. Jag vet inte hur många gånger jag åkt ner i källaren på grund av att utgången till gatan ligger på våning 2 på ena sidan av en byggnad och våning 3 på den andra. Det hela är väldigt kaosartat; byggnader sitter ihop på vissa våningar men inte på andra, trappor flyttar sig och går ibland bara mellan våning 3 och 4 så för att komma högre måste man ta hissen. Byggnad 88 gömmer sig mellan två affärer och man ser den bara om man utalar en magisk trollformel. Detta är Hogwarts I tell you!


Hogwarts


Vilket leder mig till en annan anekdot. Ahem:
För några dagar sedan var jag och Tbone och såg Harry Potter på det sjukt stora Crown entertainment complex. Där finns typ allt, flipperspel och bowling och laserdoom och barer och skit. 

En man, som uppenbarligen var lite på kanelen, hade förvirrat sig in på damtoan när jag skulle tvätta händerna. Han stod och funderade på var fan pissoaren var, med byxorna nere och dasen redan i handen. Fresh.. Men ändå, med en blottarcount på 1 efter 20 dagar kan Melbourne inte mäta sig mot Barcelona. Jag tycker bara det är synd att jag inte fångade den här på bild.

I helgen var vi och kalasade på Brown Alley (vad fan tänkte dom med det namnet?) med lite bytisvänner och vänners vänner och vänners vänners flickvänner. Jag arbetar mig sakteliga ut från bara svenskar, till bara skandinaver och nu även lite real life ossies! Sweets! 


teh dudes

Ha det fint min mustiga! Jag saknar dig!
Massa massa puss
//Dunder

Damn straight!

I agree love!! Fan detta var den bästa idée evva'. 

Jag luktar hydraulolja idag, fetta va!? Jag längtar så jevla mycket till litta ledighet nu. Jag tycker till och med lite synd om mig själv just nu :( om du hade varit hemma hade vi kunnat gå till vårt nyblivna stammishak patisserie och snåldricka kaffe i fem timmar. Varför har du lämnat mig!? 

Btw en input om det här om gängkrig, Alexandruski säger att om man har tårar tatuerade i ansiktet så betyder det att man har dödat någon, en tår för varje människa. Det ger lixxxxom litta street cred, jag funderar på att tatuera in ett dussin så jag blir kung i Lund. Låter bra?

Jag på maskerad

En hund med galet mycket street cred.


Åh du en annan liten grej hiiihiii, igår åkte jag för första gången i en porsche. Det var Majz morbrors och han tog oss för en åktur. Jag höll på att pissa på mig av hans räserbil, den gick så fort. Fräckt va!? Åver änd aut.



Räserbil deluxe.


Fist// Skidder

Supah Triste!

Åh det är en ynnest att skriva blogg med dig Gabriel A, kära! För Jesus Kristus vad jag är uttråkad nu! Och ensam! De enda jag träffar utom Teabag är folket på mitt café, de har börjat känna igen mig nu till och med. "What will it be, Luv?" och "Another coffe, Dahrling" säger dom. Jag låtsas att det inte är för att dom vill ha mer dricks. 

Also, för att fördiva tiden, läser jag en bok som jag stulit från vårt hostel. Lover Awakened, en vampyrporr-roman av bästa slag!  Den handlar om the Black Dagger Brotherhood som kämpar för att bevara vampyrrasens renhet. Meget underhållade må jag säga! 




Jag sysslar även med att fotografera diverse som roar mig. Like so;



Faktiskt, så hörde jag på Ross Kemp on Gangs, (en dokumentärserie på Tbirds hårddisk) att man gör så när någon har blivit mördad i ett gängbråk. Shady, shady st Kilda. Förmodligen dock, är det bara någon som är lite mobbad.


Gnid
//Dunder





Ny outfit

Som du ser min kära så har jag pulat lite med bloggen.... fortfarande inte så värst läcker men en smula bättre iallafall. 
Du ser ju hur min lördagskväll är, Fa Bo Lo Us. Nu ska jag köpa en falafel och fortsätta att tillbringa min lördag som en looser.  Men det är gött ibland det med. 

Feel free att ändra bloggen om du kommer på något bra!

Lägger in en MJ-bild på det för att toppa kvällen.




Kjamizzz // Skidder

Kaaabooom

Do you remember the good old times?
Say what!? Vilken underbar suprise att du hade skrivit, jag fällde nästan en tår när jag såg att min hotmailinbox var helt tom från ashtray-mail :´(. Men detta förklarar ju saken yeeey! Fan jag vill också lägga upp litta fräcka bilder men jag är av med kamerasadden, damnit!  Det får duga med en gammal klassiker från Barcelona.

Vad göttit att allt är bra, är avis som fan men jag och A to the lex funderar på att åka till Sardinien, sa jag det? Kan behövas efter mitt slit som verkstadsgubbe. Hahahaha på tal om jobbet, fy fäääeen, en gubbe som heter Kurth (haha bara namnet säger allt) skäms inte för att stå och spänna sig så han skakar och sedan låta fjärtarna rip. Samma goding drar också förstaklassiga skämt som "Hur vet man att en kvinna utan ben har gått förbi utanför? -Det är snigelspår på marken". Jag säger bara  HA......HA........HA *FniZz*. 

Saknar dig mannen!

Puzzzzyyyy // the Skidder

Dunder is: Fine and dandy!

Ja, jag vet, det ser inte bra ut! Jag är en skam för mitt skrå..

Det har varit kallt, miserabelt och meckigt ett tag, men nu börjar det fan ordna upp sig! Jag och Theobald bor på ett hostel som heter Hotel Oslo som är helt ok men lite creepy (reeedruuum). Det är kallt som sattan i korridoren dock, kanske kan vara för att dom har dörrarna ut öppna pa båda sidor så det blir tvärdrag.. Kallt när man ska gå på toa mitt i natten =( 

På måndag ska vi flytta in i en hittils ful men också bra lägenhet, den har eget badrum och dusch men delat kök och innergård med dom andra som bor där, varav vissa verkar vara i vår ålder/trevliga. Den ligger asbra: på Acland street som är bar och cafégatan i st Kilda och här ligger massor av mysiga secondhandaffärer. Bra, eftersom jag har intensiva craveings men måste hålla i slantarna! 
 
St Kilda är den del av/förort till Melbourne där stranden ligger.. Yaay! Det finns en pir och ska finnas pingviner i gryningen! Det finns också massor av hurtiga cyckelidioter i spandex som sitter med ansiktet tryckt mot styret när de cycklar och har strömlinjeformade hjälmar. 

Spårvagnen går typ en minut från huset och det tar ungefär en kvart att åka in till skolan, jag teståkte igår =) Jag är aspeppad på att börja plugga igen! Skolan ligger mitt i centrum och det verkar vara nice lokaler, massa soffor och helpdesks överallt! Jag, lat och förvirrad, uppskattar den typen av bekvämligheter.

Tbird fick ett nummer av managern på vårt hostel till en kompis som behövde arbetare till renoveringar. Arbetsbeskrivningen var "mooving stuff around", Theo pratade om det hela dagen igår. Han började idag så jag underhåller mig själv tills vidare.

Just nu sitter jag och dricker kaffe i en stor röd fåtölj på ett café på Aclandstreet där dom har gratis wireless! Hela stället är fullt av missmatchade gamla möbler och bord och massor av fina gamla kristallkronor och lampor med fransar. Jag är väldigt nöjd med läget! =D

Älsk
//Dunder

Thelk & Dunder Elk!


Bonjour ma chérie!

Vår blogg ser ut som skit, got to fix it män!

RSS 2.0