Ace got's teh ugglies!

Svennis

Köpte ett par uggs svinbilligt när vi kom hit och det var kallt som fanken och har typ inte tagit mina fötter ur dem sen dess. Min illustrationslärare (som är sjukt skojfrisk och säger fuck vartannat ord) påstår dock att det var höjden av australiens motsvarighet till svennighet att ha uggs. Sen skrattade han lite åt mig, och sen erkände han att han också hade sånna och att han använde dem varje dag när han kom hem. Men aldrig utanför huset, man vill ju inte skämma ut sig sa han. Aj då. Det han inte vet är att han klär sig exakt som en svensk poppojke, du vet för tajta jeans, innåtröv, vringade tshirtar med frekka tryck, slitna gympadojor och svarta koftor. Vem är fel på det nu då? Hehe..he?

Jag har så tråkigt, sitter och "felles sukkar" med norrmännen och väntar på att vår lärare ska såga våra brevpapper och visitkort. Plus jag har lyssnat sönder min musik. Vår vän Paul (världens mest mellow människa från Kenya, han har en guldtand) va hos oss igår och la över musik men den kopierades alldrig. Theobald svor en lång ramsa om min "hormac" Argtheo..

På flygplatsen var det en i bagagekontrollen som frågade om vi hade bråkat.
Theo=arg

På flygplatsen på väg hit var det faktist en tullman som frågade om vi hade bråkat. När jag sa att vi inte hade de sa han:
So he always looks like that then? Ha!

Nu får det fan vara min tur att bli knäckt snart annars går jag hem!

Smek
//Dunder







Jeflars!

Jag är skitstressad. Eller ja, jag sitter på ett cafe och dricker kaffe som är gratis (eftersom dom glömde bort mig i nästan en timme, jag glömde iofs bort kaffet  i en timme också så det gjorde inget) och jag letar bilder men det är ju plugg för mig! Lyxplugg, snart måste jag sätta fart och faktiskt göra något. Sattan vad tempot är högre här än i Malmö. Jag måste göra ett helt paket med brevpapper och visitkort och gegg till en företagsidentitet, och jag måste göra en skräckfilmsposter som jag naturligtvis har velat bort halva tiden på. Hur fan ska jag kunna välja en film? Jag var inne på att välja Psyco... men... inget blod ju. =(

Nu, nu! Nu ska jag plugga på riktigt! Först ska jag bara bestämma vilken av mina 20 halvbra logor som komunicerar ecovänlig musikfestival mest effektivt. Sen ska jag rita zombies, eller vampyrer, beroende på vilken film jag väljer. Åh jag älskar mitt plugg =) Jag är så ruttet bortskämmd!

Berätta mer om vad som händer hemma! Hur mår Buttmunch? Vad gör brudarna? Har det hänt något chokerande? Skicka ett mail om du har snuskiga detaljer! 


Här får du en naken affroflicka som står i en tunna, hon har en slängkappa, det vill jag med ha.

Älsk
//din Dunderhonung

ps. visk.. jag saknar dig med..........................

Hello, bonjour, hola, γεια, 您好....(google translate är roligt)

God kväll/morgon foox!

Det är fredag kväll och jag sitter och bloggar med smutsiga fingrar efter allt mitt gnuggade i en nöjesguiden tiding... jag städar och det går sisådär. 

Jag bara kom på hur briljant det att vi uppdaterar varandra med en blogg. Det skulle ju vara bajsdåligt om vi bara kunde prata med varandra i telefon med tanke på tidsskillnad och blalbabla.... När man pratar så måste man ju säga det viktigaste och så men nu kan man bara skriva en blandad kompott när man kommer på det. Ja som nu då. Förlåt detta var jättetråkigt men jag är helt jävla extremt uttråkad.

Till något annat. Jo, jag har tänkt på den där hjälpen du frågade om och jag måste säga att det är lite klurigt. Jag får alltid prestationsångest när man ska komma med något bra, men jag funderar och säger om jag kommer på någon bra designer. Hur är det annars i skolan? Tell me!! Jag är nyfiken! Är skolan bra? Vad heter dina kursen mm.?

Och till något annat igen. Jag sörjer att du inte är hemma, då hade vi bland annat kunnat se Antichrist tilsammans, alla andra är sånna wimps som kissar på sig av att se läskiga filmer (okej jag kissar på mig lite jag också)... och sen en annan sak, om du har tillfälle att ladda ner musik eller gå in på spotify eller nåt så MÅSTE du lyssna på en låt med Scarlett Johannson den heter "Relator" och är gjort av en man som heter Pete Yorn. Den är sjuuuukt bra och catchy!!!! 
Sjukt snygg kvinna... lite avis blir man. Nä fy fan vad äcklig bild förlåt om jag orsakar kiss i byx nu. Fast detta är inte omslaget till den nya Antichrist filmen.

Denna bilden var lite bättre....


Okej det var nog allt nu...eller?

Jo en sak till, jag saknar dig! Oj nu lät det som jag var kär i dig...det är jag inte, bara lite...tihiiiii

Nä fan nu får jag gå och skaffa nåt att göra.................

pjUZz & KjamiZ / tha Skidda'

Fy på mig!

Hej min kära kära älskade vän!

Förlåt att jag har varit litta frånvarande på bloggen, jag ska aldrig mer försumma den. Anledningen har varit att jag nästan har dött av trötthet och uttråkning av livet under tiden jag jobbat. Jag gillade mitt jobb som fan men jevlar vad jag var trött på att jobba. Men nu, nu min kära har jag jobbat min sista dag för sommaren, nu kan min kärlekshistoria med bloggen och dig fortsätta.

Såhär har jag kände jag mig  i sommar....


Fan vad glad jag blev när jag läste dina inlägg om tajtsen tidningarnam och katie holmes. FnizZ. 

Jag vill också se kändis, den enda kändis jag har sett i sommar är Pekka Heino (eller hur det nu stavas) på liseberg. Det var stort hahaha. Just nu sitter jag på stadsbibblan och studar, du ser, pappa Gabbi ska skriva tre tentor i augusti. Oh yes! Looking forward.....INTE!

Pekka och hans käresta (tror jag) som även han spanades in på Liseberg.


Men du... jag har mer att berätta, fast inget speciellt, men nu måste fortsätta studa litta nu. 

I'll be back!

Loooooooove yooooou!!!!

PözZ / din Skidder

Hjälp!



Gabriel min ängel! Jag behöver din hjälp! Till min fashion illustration-kurs måste jag välja ut "musor". En modedesigner och en annan kultur-grej.(från film, böcker, konst, joddling å whatnot) Jag har valt Guillermo del Toro, du vet han som gjorde el Orfanato och Pans Labyrint. (och Hellboyfilmerna för övrigt)

Men jag har ju ingen koll alls på modedesigners. Den enda jag kunde komma på att jag gillade var Vivienne Westwood, och Alexander Wang gjorde några skor som mina, dom sövletterna med hål vid tårna och monsterklack. (mina är ju dock från din Sko.)

Du som har lite bättre koll, kan du komma på nån designer som jag skulle gilla? Nått utflippat och gärna med massa fina klänningar som är kul att rita =) Det behöver dock inte passa med Guillermo det Toro.

Smutt
//Dunder


Too many tights!

Det verkar inte gå att länka så jag gör det oldschool: toomanytights.typepad.com

Titta vad fina! Tyvärr är dom handgjorda och kostar 80 dollar. Men om jag inte äter alls på.. 4 dagar, då har jag råd!
Han som har suttit och sytt dem och alla deras legginssyskon är ett psyco som har en blogg om leggings. Han sägger att han är som lugnast när han syr tajts. 

www.frankie.com.au

Jag läste om de här snyggingarna i min nya favoritblaska, Frankie. Du som fellow tidningsjunkie hade älskat med den! Den är så snygg och bra och brudig och jag vill bara knyckla den och tugga på den som Ida brukade göra med papper i mellanstadiet. Jag ska se till att ta hem en till dina högar.






RSS 2.0